menu
winkeltas 0 Totaal € 0,00

Breda

Winkelgegevens

Welkom bij Wilmo KinderschoenenWilmo kinderschoenen

Wilmo Kinderschoenen is een kinderschoenen speciaalzaak met 80 jaar ervaring in de verkoop van kinderschoenen

 

Neem een kijkje in onze winkel:

Kinderschoenen webwinkel is al jarenlang de webwinkel van Wilmo kinderschoenen in Breda. Het voordeel van het online kopen bij kinderschoenen webwinkel is dat een bestelling binnen Nederland boven de €100,- gratis wordt bezorgd en u kan ons gewoon bellen bij vragen!Natuurlijk kunt u ons ook altijd een mailtje sturen via: webwinkel@wilmo.nl

 

Wilmo verkoopt uitsluitend kinderschoenen met de juiste prijs/kwaliteitsgarantie van de beste merken! Dit betekend dat we alleen maar schoenen verkopen waar u betaald voor de kwaliteit van de schoenen en niet voor het merk! 

 

Ons vakkunidig personeel kan u advies geven over de breedte en wijdte van de schoenen, tips over het kopen van schoenen onlinemaatadviesadvies over de groei van uw kind, onderhoudsadvies en natuurlijk als u vragen heeft over een bestelling! Naast dit alles hebben we een enorm grote collectie kinderschoenen met veel keuze in extra smalle en extra brede kinderschoenen. Bovenaan de pagina kunt u eenvoudig een keuze maken of u wilt zoeken op Baby jongens schoenenBaby meisjes schoenenJongens schoenenMeisjes schoenenOutlet jongens schoenen of Outlet meisjes schoenen 

 

In onze winkel in Breda kunt u alle getoonde modellen ook bekijken en kunnen we deze in onze eigen reparatie afdeling eventueel aanpassen in breedte maar ook corrigeren bij klachten. We hebben eigen podologen in dienst die u kunnen voorzien advies en schoenen zelf kunnen aanpassen. Met onze 80 jaar ervaring op het gebied van kinderschoenen en kindervoeten bent u bij ons dus altijd op het goede adres!

 

U, de klant, staat namelijk bij ons centraal! 

      

Podologie

Onze eigen podologen staan altijd voor u klaar om eventuele aanpassingen of correcties aan de schoenen kunnen maken, bijna altijd zijn deze aanpassingen in combinatie met de schoentjes gratis! Het is natuurlijk dan wel van belang dat u even langskomt in onze winkel zodat wij de voetjes van uw kind kunnen bekijken en bepalen of we- en hoe we de nieuwe schoentjes moeten aanpassen. Dit soort correcties maken wij in onze eigen reparatieafdeling waardoor u eigenlijk altijd op de correctie kan wachten. 

 

Wilt u meer lezen over onze geschiedenis en onze service?

 

Geschiedenis van WILMO

Onze service afdeling

Sluit venster